Acuvue Oasys with Transitions™ μυωπίας-υπερμετρωπίας Δεκαπενθήμεροι 6τμχ

Acuvue Oasys with Transitions™ μυωπίας-υπερμετρωπίας Δεκαπενθήμεροι 6τμχ

38,00 €
με ΦΠΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 7-14 ΗΜΕΡΕΣ

Οι φακοί επαφής ACUVUE® OASYS with Transitions™ είναι οι μόνοι φακοί επαφής σιλικόνης-υδρογέλης που προσαρμόζονται γρήγορα στο μεταβαλλόμενο φως, φιλτράρουν το μπλε φως και εμποδίζουν τις επιβλαβές UV ακτίνες του ήλιου.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-6ΦΑΚΟΙ / ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ-8.50

ΒΑΘΜΟΙ: 0.00
ΠΑΘΗΣΗ: ΜΥΩΠΙΑ
Ποσότητα
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Security policy

Ασφαλής πληρωμή με PayPal ή πιστωτική κάρτα.

  Delivery policy

Άμεση αποστολή με ACS σε όλη την Ελλάδα.

  Return policy

Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Μειώνουν την ενοχλητική επίδραση του φωτός στα μάτια σας και βοηθάνε στη γρήγορη επανάκτηση της όρασης στο έντονο φως, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Οι ACUVUE® OASYS WITH TRANSITIONS™ προσαρμόζονται γρήγορα και άψογα στο μεταβαλλόμενο φως ενώ μειώνουν την έκθεση στο έντονο φως σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Οι 1οι στην κατηγορία τους φακοί επαφής* κατεσκευασμένοι με TRANSITIONS™ LIGHT INTELLIGENT TECHNOLOGY

Σχεδιασμένοι να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από την UV ακτινοβολία που υπάρχει σε φακούς επαφής, εμποδίζουν το 100% των UVB ακτίνων και περισσότερο από το >99% των UVA του ηλίου.

Οι ACUVUE® OASYS WITH TRANSITIONS™, προτεινόμενη αντικατάσταση ανά 2 εβδομάδες, ημερήσια χρήση διατίθενται σε συσκευασίες των 6 φακών. Για να παρατείνετε την απόδοση του φακού, αποθηκεύσετε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως όταν δε χρησιμοποιούνται.

Οι ACUVUE® OASYS with Transitions™ προσαρμόζονται σε απαιτητικές συνθήκες φωτισμού, όπως όταν αθλείστε, εργάζεστε σε αντίξοες συνθήκες φωτισμού ή όταν χρησιμοποιείτε ψηφιακές οθόνες. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμοι για χρήστες με αστιγματισμό.

ACOASTRA

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Φακοί επαφής
Διάρκεια χρήσης
15θήμεροι

No customer reviews for the moment.

Μπορεί να σας αρέσει

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password