RAY-BAN REVERSE COLLECTION

person Posted By: Kostas Antonakakis list In: Γυαλιά ηλίου On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1095

Η Ray-Ban παρουσιάζει την καινοτόμα σειρά Reverse Collection

Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο! Είναι το νέο μότο της ολοκαίνουριας συλλογής γυαλιών ηλίου που λανσάρει η νο1 εταιρεία γυαλιών παγκοσμίως. Για ακόμη μια φορά η Ray-Ban καινοτομεί και κατασκευάζει κοίλους φακούς σε μια συλλογή γυαλιών που για πρώτη φορά εμφανίζεται στην αγορά οπτικών. Αισθητική που προκαλεί τα βλέμματα και κάνει εντύπωση σε όποιον τα δει. Το παρελθόν συναντά το μέλλον. Διαχρονικά μοντέλα που κυκλοφορούν στη συλλογή της εταιρεία για πολλές δεκαετίες, ανακατασκευάζονται και ξαναεμφανίζονται με μια αισθητική που δεν έχει ξαναβγεί ποτέ στην αγορά εκπλύσοντας τους ακόλουθους της Ray-Ban. Οι κυρτοί φακοί γίνονται κύλοι μέσα από μια μοναδική διαδικασία παραγωγής από την εταιρεία οφθαλμικών φακών Shamir.  

 Όποιος τολμήσει να δοκιμάσει τη σειρά γυαλιών Reverse θα διακρίνει αμέσως την Avant-garde αισθητική, την άνεση στην εφαρμογή καθώς το σχήμα ακολουθεί τις καμπύλες του προσώπου για μέγιστη άνεση από την πρώτη στιγμή που θα τα φορέσει και θα ταυτιστεί με τη διαχρονική συλλογή μοντέλων της οικογένειας Iconic Wayfarer και Aviator. 

  Τα υλικά κατασκευής των φακών αλλά και των σκελετών είναι οικολογικά, όπως και η συσκευασία τους, από bio-based. Οι φακοί προσφέρουν τεχνολογία anti-glare που εξαλήφει τις αντανακλάσεις και απορροφά τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων του ήλιου. 

 Τέσσερα μοντέλα διαθέσιμα σύντομα στην αγορά:

  • Ray-Ban Aviator Reverse RB R0101S

RAY-BAN-AVIATOR-REVERSE

  • Ray-ban Wayfarer Reverse RB R0502S

RAY-BAN-WAYFARER-REVERSE

  • Ray-Ban Caravan Reverse RB R0102S

RAY-BAN-CARAVAN-REVERSE

  • Ray-Ban Boyfriend Reverse RB R0501S

RAY-BAN-BOYFRIEND-REVERSE

Βρείτε τα σύντομα, πρώτοι μόλις κυκλοφορήσουν στο κατάστημα μας Ray-Ban&Oakley Concept Store στην οδό Χ.Γιάνναρη 9 στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης εδώ!

In Same Category

Related by Tags

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password