Ray Ban stories

person Posted By: Αντωνακάκης Κωνσταντίνος list In: Γυαλιά ηλίου On: comment Comment: 0 favorite Hit: 2087

Facebook & Ray Ban παρουσιάζουν τα νέα "έξυπνα" γυαλιά Ray Ban Stories

Η εταιρεία Ray Ban σε συνεργασία με το Facebook κυκλοφόρησαν το πρώτο ζευγάρι έξυπνων γυαλιών που συνδυάζουν το στυλ, τα υλικά υψηλών προδιαγραφών και το ύφος της εταιρείας Ray Ban που όλος ο κόσμος γνωρίζει για να μας βοηθίσει να βιώσουμε μια νέα  εμπειρία, αναμνήσεων ώστε να παραμένουμε συνδεδεμένοι με τους φίλους μας, την οικογένεια μας και τους ακόλουθους μας στα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης.

 Με τα νέα γυαλιά Ray Ban Stories μπορούμε να τραβάμε φωτογραφίες, βίντεο 30'' και ταυτόχρονα να ακούμε μουσική ή να απαντάμε στις κλήσεις μας. Όλα αυτά γίνονται εύκολα με φωνητικές εντολές ή με τους βραχίονες αφής. Οι δυο κάμερες που διαθέτουν στο μπροστινό μέρος του σκελετού είναι ανάλυσης 5MP και μας επιτρέπουν σε live χρόνο να ανεβάζουμε φωτογραφίες ή βίντεο στο facebook ή να τα αποθηκεύουμε στο κινητό μας. Σεβώμενη την ιδιωτικότητα, μόλις αρχίζει η καταγραφή ή η λήψη φωτογραφίας 2 λαμπάκια led ανάβουν για να προειδοποιήσουν τη χρήση τους.

 Τα νέα γυαλιά Ray Ban Stories είναι διαθέσιμα on line στο Ray Ban.com της Αμερικής και σύντομα θα κυκλοφορήσουν στα λιανικά καταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Ιταλίας, της Γερμανίας, Αυστραλίας και Ιρλανδίας στην τιμή των 299 δολαρίων. 

 Τα Ray Ban stories διατίθενται στο μοντέλο Wayfarer σε κανονικό και μεγάλο μέγεθος, στο Round και στο Meteor σε 5 χρώματα και πολλές επιλογές φακών, πολωτικοί, κλασικοί πράσινοι, διάφανοι και φωτοχρωμικοί. 

In Same Category

Related by Tags

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password