Slastik γυαλιά οράσεως

person Posted By: Αντωνακάκης Κωνσταντίνος list In: Γυαλιά οράσεως On: comment Comment: 0 favorite Hit: 625

Γυαλιά πρεσβυωπίας και οράσεως με μαγνήτη.

BEFLEXIBLE. Τα γυαλιά Slastik διαθέτουν έναν πατενταρισμένο, εύκαμπτο ιμάντα κεφαλής διπλής έγχυσης, μοναδικό στην αγορά που παρέχει τέλεια εφαρμογή του σκελετού στο μέγεθος του κεφαλιού σας. Άνετα, εξαιρετικά ελαφριά και ευλύγιστα γυαλιά που μπορούν επίσης να διπλωθούν εντελώς.

BETECHNOLOGY. Για να διασφαλιστεί η τέλεια εφαρμογή, οι βραχίονες διαθέτουν ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα τηλεσκοπικής ρύθμισης για την αποφυγή τριβής μεταξύ των εξαρτημάτων, ενώ προσαρμόζεται το Slastik στις ανάγκες σας. Διατηρούν τέλεια ακρίβεια σχήματος μόνιμα και δεν φθείρονται με τη χρήση. 

BEFAST. Η μπροστινή μαγνητική σύνδεση Slastik θα παραμείνει πάντα κλειστή. Οι μαγνήτες είναι κατασκευασμένοι από νεομύδιο με ισχύ 4.800 Gauss, και έχουν επίστρωση προστασίας από την οξείδωση, τον ιδρώτα και το αλμυρό νερό.

BESUSTAINABLE. Ο σκελετός από πολυαμύδιο είναι κατασκευασμένος από Rilsan Clear G850. Αυτό το πολυμερές υλικό είναι βιοδιασπώμενο, επεξεργασμένο από καστορέλαιο και χωρίς BPA (δισφαινόλη Α), με στόχο το μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα μέχρι το 2023. Είναι ανθεκτικός σε υψηλές θερμοκρασίες, με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή σε κραδασμούς. Έχει υψηλή διαφάνεια που παρέχει πιο φωτεινά και έντονα χρώματα. Εξαιρετικά ελαφρύς..

BEBOLD. Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα γυαλιών πρεσβυωπίας. Τα ελκυστικά σχήματα και χρώματα τους θα είναι το τέλειο συμπλήρωμα στο στυλ σας.

Βρείτε μεγάλη συλλογή με σχέδια για όλα τα γούστα εδώ.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password