• Με έκπτωση!
  • -95,00 €
CARRERA_1021/S_OITUZ

CARRERA 1021/S OITUZ

165,00 €
70,00 € Κερδίστε 95,00 €
με ΦΠΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ

Μεταλλικός γυναικείος μαύρος σκελετός σε σχήμα πεταλούδα με διπλή γέφυρα με ροζ ανοιχτόχρωμους UV400 φακούς και ελαφρύ μωβ καθρέπτη.

Μέγεθος 58-16-140. Θέλεις βοήθεια για το μέγεθος; Δες εδώ

Διαθέσιμο-ετοιμοπαράδοτο
Ανέπαφη παράδοση με ACS
Εγγύηση γνησιότητας
Εξόφληση σε έως 6 άτοκες δόσεις 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΜΕΓΕΘΟΣ: 58
Ποσότητα
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  Security policy

Ασφαλής πληρωμή με PayPal ή πιστωτική κάρτα.

  Delivery policy

Άμεση αποστολή με ACS σε όλη την Ελλάδα.

  Return policy

Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών.

Αθλητικές ρίζες και ιταλικό στυλ! Η Carrera δημιουργεί γυαλιά με χαρακτήρα, εκφράζοντας την μοναδική προσωπικότητα των ανθρώπων που δεν αναζητούν πάντα την προσοχή και το επίκεντρο.  Η ποιότητα είναι απαραίτητο κριτήριο και οδηγός στην καινοτομία. Σκεπτόμενη πάντα έξω από τα τετριμμένα, όπως κάνουν όλοι οι καινοτόμοι, η Carrera τολμάει να χρησιμοποιήσει το κλασικό της λογότυπο στη γέφυρα των γυαλιών της και να τα κάνει με μια απλή λεπτομέρεια να ξεχωρίσουν. Από τον κόσμο του ανταγωνισμού και των αθλημάτων, γεννιούνται κάποια μοντέλα γυαλιών που θυμίζουν τις κλασικές μάσκες του ski της Carrera, με τα οποία και έγινε παγκοσμίως αναγνωρίσιμη εταιρεία και κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας.  Η σειρά flag με λεπτομέρεια μαύρου-κόκκινου-μαύρου, εμπνευσμένη από την πρώτη σειρά κράνους σκι που δημιούργησε η εταιρεία, την "Bullet ski". Μια μικρή εικόνα από την έμπνευση της Carrera που δηλώνει ξεκάθαρα ότι η συλλογή για φέτος θα έχει πολλές λεπτομέρειες από την ιστορία της εταιρείας. 

*Τα προϊόντα που αγοράζετε από τα οπτικά Αντωνακάκη είναι αυθεντικά μιας και συνεργαζόμαστε άμεσα με τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να είναι σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων αλλά και την υποστήριξη τους σε ανταλλακτικά.

CA211021UZ

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Γυαλιά ηλίου
Φύλο
Γυναικεία
Υλικό
Μεταλλικό
Σχήμα
Πεταλούδα
Χρώμα
Μαύρο
Εφαρμογή
Κανονικά πρόσωπα
Φακός
Οργανικός
Στυλ
Φουτουριστικό
Ιδιότητα φακού
Ανοιχτόχρωμος

No customer reviews for the moment.

Μπορεί να σας αρέσει

CARRERA_216/G/S_000EZ
  • Με έκπτωση!
  • -90,00 €

CARRERA 216/G/S 000EZ

Κανονική τιμή 180,00 € -90,00 € Τιμή 90,00 €
Μεταλλικός unisex χρυσός εύκαμπτος σκελετός σε σχήμα στρογγυλό με μπλε ανοιχτόχρωμους UV400  φακούς. Μέγεθος 51-20-145. Θέλεις βοήθεια για το...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password