• -33,00 €
CARRERA_DUCADI_CARDUC_002/S_807IR

CARRERA DUCADI CARDUC 002/S 807IR

130,00 €
97,00 € Κερδίστε 33,00 €
με ΦΠΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ

Κοκάλινος αντρικός μαύρος σκελετός της σειράς Ducadi σε σχήμα μακρόστενο με φιμέ UV400 φακούς και ελαφρύ ασημί καθρέπτη.

Μέγεθος 68-16-125. Θέλεις βοήθεια για το μέγεθος; Δες εδώ

Διαθέσιμο-ετοιμοπαράδοτο
Ανέπαφη παράδοση με ACS
Εγγύηση γνησιότητας
Εξόφληση σε έως 6 άτοκες δόσεις 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΜΕΓΕΘΟΣ: 68
Ποσότητα
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  Security policy

Ασφαλής πληρωμή με PayPal ή πιστωτική κάρτα.

  Delivery policy

Άμεση αποστολή με ACS σε όλη την Ελλάδα.

  Return policy

Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών.

Αδελφές ψυχές, η Carrera και η Ducati δυο brand με μεγάλη ιστορία και ρίζες στον κόσμο των σπορ και των αγώνων. Δυο ψυχές βαμμένες με κόκκινο χρώμα, λευκό και μαύρο. Οδηγούνται από το πάθος, την εμμονή στο σχεδιασμό, την διαφορετικότητα και το υψηλό επίπεδο. Έχουν κοινές αξίες από τις βάσεις τους ατενίζοντας το μέλλον με τελειότητα και τόλμη. Όλες οι μοτοσικλέτες Ducati και όλα τα γυαλιά Carrera χαρακτηρίζονται από εμμονή στη σχεδιαστική τελειότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μότο τους είναι "ο καλός σχεδιασμός σημαίνει περισσότερα από να δημιουργείς κάτι όμορφο", σημαίνει βελτιωμένη προετοιμασία, μεγαλύτερη αντοχή και συνεχής βελτίωση. Με την εμπειρία του παρελθόντος και κοιτώντας το μέλλον η συνεργασία αυτή οδηγεί στην τελειότητα. Εμμονή στην ποιότητα κατασκευής, με συνεχής πειράματα υλικών και τεχνικές κατασκευής που εγγυώνται μέγιστη αντοχή στη διάρκεια του χρόνου δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ερωτευτείς ένα ζευγάρι γυαλιών Carrera Ducati και να ξεχωρίσεις από το πλήθος με κάτι μοναδικό! Δες τους διάσημους οδηγούς αγώνων Ducati να φοράνε γυαλιά Carrera Ducati, τον Francesco Bagnaia και Jack Miller και κέρδισε από την αίγλη της πίστας!

*Τα προϊόντα που αγοράζετε από τα οπτικά Αντωνακάκη είναι αυθεντικά μιας και συνεργαζόμαστε άμεσα με τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να είναι σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων αλλά και την υποστήριξη τους σε ανταλλακτικά και δωρεάν σέρβις.

CA230027IR

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Γυαλιά ηλίου
Φύλο
Ανδρικά
Υλικό
Κοκάλινο
Σχήμα
Μακρόστενα
Χρώμα
Μαύρο
Εφαρμογή
Μεγάλα πρόσωπα
Φακός
Οργανικός
Στυλ
Κλασικό
Ιδιότητα φακού
UV400

No customer reviews for the moment.

Μπορεί να σας αρέσει

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password