ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για παραγγελίες άνω των 39€

Με την ACS και παράδοση σε όλες της περιοχές της Ελλάδας, η αποστολή είναι Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 39€. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε τηλεφωνικά πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας και σας αποστέλλεται με SMS στο κινητό σας ο κωδικός αποστολής του δέματός σας ώστε να μπορέσετε να το αναζητήσετε από την εταιρεία μεταφοράς. Σε περίπτωση που το τηλέφωνό σας δεν απαντά ενδέχεται η παραγγελία σας να καθυστερήσει να παραδοθεί, μέχρι να γίνει επικοινωνία μαζί σας.

Χρεώσεις αποστολών εντός Ελλάδος για αγορές <39€:

Γενική χρέωση ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής και τρόπου αποστολής, 3,00€ ανά παραγγελία.

Χρεώσεις αποστολών στην Κύπρο ανεξαρτήτου ποσού:

Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ ταχυδρομείο και πληρωμή με Τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα, PayPal, 10,00€ ανά παραγγελία.

Αποστολή με DHL και πληρωμή με Τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα, PayPal, αντικαταβολή 19,00€ ανά παραγγελία.

Eπιστροφές προϊόντων,  υπαναχώρηση, ακύρωση παραγγελίας

Ι. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που κάνατε την παραγγελία. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής του δέματος με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε, είτε με ταχυδρομείο είτε με Courier. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα νόμιμα παραστατικά (δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο πώλησης ή απόδειξη λιανικής πώλησης) και τη συσκευασία που συνόδευαν το προϊόν, καθώς επίσης και τα δώρα που το συνοδεύουν (καθαριστικό σπρέυ και πανάκι). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΙΙ. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας για αγορά προϊόντος που έχει λάβει χώρα μετά τη συμπλήρωση της αντίστοιχης εντολής αποστολής προς τη μεταφορική εταιρία, επιβαρύνεστε με το αναφερόμενο στην παράγραφο Ι ποσό αποστολής του δέματος. Η ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να γνωστοποιείται υποχρεωτικά μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. 

ΙΙΙ. Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, ακύρωσης παραγγελιών ή από μέρους σας άρνησης παραλαβής του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία, υποχρεούστε για φορολογικούς λόγους-να μας γνωστοποιήσετε μέσω υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 τους λόγους επιστροφής, ακύρωσης ή άρνησής σας .

IV. Έχετε δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας μέσα σε 6 ώρες από την έγκριση της παραγγελίας σας, η ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να γίνει γραπτώς μέσω email.

V. Δεν γίνονται αλλαγές στα προϊόντα προσφορών (>50%) και ειδικών παραγγελιών, σε φακούς επαφής, ούτε επιστρέφονται χρήματα. Στις περιπτώσεις αλλαγής, το κατάστημα μας σας προτείνει προϊόντα ίσης χρηματικής αξίας με αυτά που επιθυμείτε να αλλάξετε.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password