ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτή την ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Ισότοπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του antonakaki-optics.gr με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο antonakaki-optics.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Ισότοπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Προσωπικά Δεδομένα - Ασφάλεια Συναλλαγών

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (εφεξής η "Πολιτική") αφορά την εταιρεία "Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε." (εφεξής "η εταιρεία") και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που η εταιρεία τηρεί για φυσικά πρόσωπα. Πληροφορίες για εταιρείες και άλλους φορείς δεν περιλαμβάνονται στο σκοπό της παρούσας Πολιτικής. Για την Εταιρεία η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι εξέχουσας σημασίας. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προστατεύουμε τη μυστικότητα των στοιχείων σας, όταν παρέχετε σε εμάς τα προσωπικά σας στοιχεία.

Φυσικά ακολουθούνται οι κανονισμοί προστασίας δεδομένων, αλλά επιπρόσθετα, δίνοντάς σας τις παρούσες πληροφορίες, δεσμευόμαστε για την χρήση των στοιχείων σας με υπεύθυνο τρόπο, εξασφαλίζοντας ότι η μυστικότητά τους προστατεύεται οποιαδήποτε στιγμή. Θέλουμε να νοιώθετε ασφαλείς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

ΣΥΛΛΟΓΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣIA ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. (εφεξής ή Εταιρεία) για λόγους καλύτερης ενημέρωσης των πελατών της και προώθησης των πωλήσεών της χρησιμοποιεί σύστημα διαχείρισης πελατών CRM (Customer Relationship Management). Με το συγκεκριμένο σύστημα:

1. Διενεργεί εκστρατείες προώθησης των εταιρικών προϊόντων και υπηρεσιών προς υπάρχοντες πελάτες, καθώς και προς υποψήφιους πελάτες που έχουν δηλώσει ότι αποδέχονται την σχετική ενημέρωση.

2. Διαχειρίζεται και παρακολουθεί όλες τις ευκαιρίες πώλησης.

3. Διαχειρίζεται όλες τις εισερχόμενες αιτήσεις υποστήριξης υπαρχόντων και δυνητικών πελατών ανεξαρτήτως του τρόπου εισόδου στην εταιρία (e-mail, φόρμα επικοινωνίας ιστοσελίδας ή εναλλακτικά τηλεφωνική κλήση, fax κλπ).

4. Εξάγει αναφορές και στατιστικά δεδομένα τα οποία χρησιμοποιούνται στην λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

Η πρόσβαση στα στοιχεία γίνεται με την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών γραφείου ή χειρός, είτε μέσω του εσωτερικού δικτύου είτε μέσω ασφαλούς σύνδεσης – Internet ή με αποστολή κλειδωμένων αρχείων με κρυφούς κωδικούς πρόσβασης.

Η Εταιρεία διατηρεί στο CRM τα στοιχεία των πελατών τα οποία οι ίδιοι δέχονται να αναφέρουν με έμφαση σε ότι σχετίζεται με την πιθανότητα επιτυχούς πώλησης. Δε ζητά και δεν προσθέτει από δικές της ή τρίτες πηγές ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως στοιχεία θρησκευτικών αντιλήψεων, πολιτικά φρονήματα, φυλετική ή εθνική προέλευση κλπ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, καθώς και οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες μπορεί, επίσης, να επεξεργάζονται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, όπως αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική, και τα οποία επεξεργάζεται στο πλαίσιο της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ

Οι κάτωθι κατηγορίες δεδομένων σχετικά με εσάς μπορεί να συλλέγονται και να υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία μέσω των διαφόρων υπηρεσιών και των μέσων επικοινωνίας που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική:

(α) Δεδομένα Επικοινωνίας: π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αρ. φαξ.

(β) Προσωπικά Στοιχεία: π.χ. ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση, μέλη οικογένειας, επάγγελμα, χόμπι, προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, προτιμώμενος δίαυλος επικοινωνίας, όνομα εταιρείας.

(γ) Ενδιαφέροντα: πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας, συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

(δ) Χρήση Ιστοσελίδας & Επικοινωνίας: πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και εάν ανοίγετε ή προωθείτε τις επικοινωνίες μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που συλλέγονται μέσω cookies (η Πολιτική Cookies της εταιρείας μας που είναι διαθέσιμη εδώ και καθορίζει τις σχετικές λεπτομέρειες).

(ε) Πληροφορίες Ιστορικού Πελάτη: π.χ. ποσοστά ικανοποίησης πελατών, ληφθείσες προσφορές, δεδομένα αγοράς προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου, της διαμόρφωσης, της ημερομηνίας αγοράς, της τιμής, του μοντέλου, της ημερομηνίας παραγγελίας, της ημερομηνίας παράδοσης, πληροφορίες εγγύησης, στοιχεία αγοράς ανταλλακτικών, αξεσουάρ και προϊόντων lifestyle, δεδομένα που συλλέχθηκαν κατά τις επισκέψεις στην Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. (π.χ. αιτήματα, συμβουλευτική ενημέρωση, αρμόδιος σύμβουλος πωλήσεων, ιστορικό επισκευών), ιστορικό καμπάνιας / αποτελέσματα καμπάνιας, προαιρετικά δεδομένα πελατών για προϊόντα άλλων κατασκευαστών, συμμετοχή σε εκδηλώσεις (τοποθεσία, εταιρεία), ιστορικό παραπόνων, ιστορικό επισκευών.

(στ) Χρήση Συσκευής και Υπηρεσίας: πώς χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας (κινητό ή όχημα) και την υπηρεσία που παρέχεται στη συσκευή.

(ζ) Στοιχεία Διαμόρφωσης προϊόντων: πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις τρέχουσες ρυθμίσεις των γυαλιών σας (όπως ταυτοποιούνται από τον κωδικό που παρέχεται από την κατασκευάστρια ετειρεία).

(η) Τεχνικές Πληροφορίες προϊόντος: πληροφορίες αναφορικά με το χρώμα, το μέγεθος, τη σκουρότητα του φακού, τον τύπο φακού και τα υλικά κατασκευής.

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς μεταξύ άλλων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας απευθείας, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου ή της ιστοσελίδας μας, για να ζητήσετε πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Εάν αγοράσετε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία απευθείας από εμάς.

Εάν απαντήσετε στις ενέργειες μας με σκοπό την άμεση εμπορική προώθηση, π.χ. συμπληρώνοντας μία κάρτα απάντησης ή εισάγοντας διαδικτυακά τα δεδομένα σας στην ιστοσελίδα μας.

Εάν τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα διαβιβάζονται σε εμάς από Εμπόρους ή άλλα τρίτα μέρη.

Εάν εμπορικοί συνεργάτες νομίμως διαβιβάζουν σε εμάς τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα.

Περιστασιακά, από τρίτα μέρη, που ενδέχεται να μας διαβιβάσουν νομίμως πληροφορίες σχετικά με εσάς ή στα αρχεία των οποίων μπορεί νομίμως να έχουμε πρόσβαση.

 

Εάν παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, θα πρέπει να διασφαλίζετε ότι ο εν λόγω τρίτος έχει προηγουμένως λάβει γνώση της παρούσας Πολιτικής.

ΠΑΙΔΙΑ

Δε συλλέγουμε εν γνώσει μας οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία από παιδιά ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών χωρίς την γονική συναίνεση, εκτός αν επιτρέπεται από το νόμο. Εάν είστε κάτω των 18 ετών παρακαλώ να μην μας παρέχετε πληροφορίες για σας εκτός εάν έχετε τη συγκατάθεση του προσώπου που ασκεί τη γονική σας μέριμνα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Η χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία προσωπικών δεδομένων πρέπει να βασίζεται σε μια από τις "νομικές βάσεις" και οφείλουμε να προσδιορίσουμε τις νομικές βάσεις επεξεργασίας σε σχέση με κάθε χρήση δεδομένων υπό την παρούσα Πολιτική. Επεξήγηση των νομικών βάσεων επεξεργασίας είναι διαθέσιμη εδώ.

Πωλήσεις & Service προϊόντων: για την επεξεργασία της πώλησης προς εσάς, τη διαμόρφωση και τη συντήρηση των γυαλιών σας [Άρθρο 6(1)(β) και 6(1)(στ) ΓΚΠΔ] η εταιρεία θα λαμβάνει δεδομένα επικοινωνίας, στοιχεία διαμόρφωσης προϊόντος, τεχνικές πληροφορίες και πληροφορίες πωλήσεων και υπηρεσιών, καθώς και πληροφορίες ιστορικού πελάτη, όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή όταν εκτελούνται εργασίες συντήρησης ή επισκευής ως μέρος της πώλησης ή του service, συμπεριλαμβανομένων απαιτήσεων εγγύησης και ελέγχων, και θα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές για να σας παρέχει τις υπηρεσίες που ζητάτε και θα σας ενημερώνει για θέματα που σχετίζονται με το προϊόν σας. Η Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. μπορεί να έχει πρόσβαση στις εν λόγω πληροφορίες για την επίλυση τεχνικών ή άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών. Η παροχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των Πωλήσεων & Service προϊόντων αποτελεί συμβατική υποχρέωση και η μη παροχή τους θα επηρεάσει την ορθή εκτέλεση της σύμβασης ή και θα καταστήσει αυτή μη εφικτή.

Υποστήριξη Πελατών και Μάρκετινγκ: για απάντηση σε ερωτήματα και για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα μας και τις προσφορές [Άρθρο 6(1)(α) και 6(1)(στ) ΓΚΠΔ] η Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. συλλέγει Δεδομένα Επικοινωνίας, Προσωπικά Στοιχεία, Ενδιαφέροντα, Δεδομένα Χρήσης Ιστοσελίδας και Επικοινωνίας και Πληροφορίες Ιστορικού Πελάτη, καθώς και Δεδομένα Χρήσης Συσκευής και Υπηρεσίας, και μπορεί να χρησιμοποιήσει Πληροφορίες Πωλήσεων και Υπηρεσιών, Στοιχεία Διαμόρφωσης προϊόντος και Τεχνικές Πληροφορίες προϊόντος, τις οποίες λαμβάνει από εσάς μέσω της ιστοσελίδας www.antonakaki-optics.gr, και πληροφορίες σχετικά με το πότε έχετε προγραμματίσει οπτικό έλεγχο ή δικαιούστε παροχής γυαλιών από τον ασφαλιστικό σας φορέα, με σκοπό να καθορίσει ποια νέα και ποιες προσφορές ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν περισσότερο και για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με τις εν λόγω προσφορές, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εάν συναινέσετε, θα δημιουργήσουμε το εξατομικευμένο προφίλ σας μέσω στατιστικών διαδικασιών για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες προσφορές.

Η συναίνεση σχετικά με το μάρκετινγκ μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, με ισχύ για το μέλλον.

Διασφάλιση Ποιότητας, Έρευνα και Ανάπτυξη - για τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας [Άρθρο 6(1)(στ) ΓΚΠΔ] η Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. μπορεί να χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που λαμβάνει μέσω της παροχής υπηρεσιών προς τη Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε., σε μη-προσωποποιημένη (ανώνυμη) μορφή για σκοπούς διασφάλισης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών και ανάπτυξης. Πριν από οποιαδήποτε τέτοια χρήση, οι πληροφορίες σας θα από-προσωποποιηθούν (καταστούν ανώνυμες), ώστε να μην μπορούν να συνδεθούν απευθείας με εσάς.

Συμμόρφωση με δεσμευτικά αιτήματα για τα δεδομένα σας - για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας προς τις αστυνομικές, ρυθμιστικές και δικαστικές αρχές και υπηρεσίες [Άρθρο 6(1)(γ) ΓΚΠΔ] με τους εν λόγω νόμους. Η εν λόγω συμμόρφωση περιλαμβάνει την παροχή των πληροφοριών σας σε αστυνομικές αρχές, ρυθμιστικές αρχές και δικαστήρια, καθώς και τρίτους διάδικους σε σχέση με δικαστικές διαδικασίες ή έρευνες οπουδήποτε στον κόσμο, όταν έχουμε τη σχετική υποχρέωση. Όπου επιτρέπεται, θα διαβιβάζουμε οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα σε εσάς ή θα σας ενημερώνουμε πριν απαντήσουμε, εκτός εάν η εν λόγω ενέργεια μας θα διακινδύνευε την αποτροπή ή τη διαπίστωση εγκληματικής ενέργειας.

Η παροχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με σκοπό τη συμμόρφωση με δεσμευτικά αιτήματα για τις πληροφορίες σας αποτελεί εκ του νόμου υποχρέωση η οποία εξαρτάται από το συγκεκριμένο αίτημα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε, π.χ. για την παραγγελία οφθαλμικών φακών, δύνανται να διαβιβάζονται σε τρίτους, υπό την προϋπόθεση ότι αιτιολογείται η νομιμότητα της διαβίβασης. Περαιτέρω, εφόσον δικαιολογείται η νομιμότητα της διαβίβασης, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας μπορεί να κοινοποιούνται στις ακόλουθες κατηγορίες αποδεκτών:

Την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, των θυγατρικών και των συνεργατών τους οποίοι μας παρέχουν Προϊόντα ή υπηρεσίες.

Παρόχους υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας, όπως πάροχοι συστημάτων πληροφορικής και ταχυδρομείου.

Άλλους συνεργάτες, όπως οι υπηρεσίες μάρκετινγκ ή σε άλλα μέρη (π.χ, sktoutz, bestpriceκλπ.) εάν έχετε συμφωνήσει για αυτό.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr.

Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τα στοιχεία σας με τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και των δικαστηρίων, για νομικούς ή ρυθμιστικούς σκοπούς ή για πρόληψη απάτης, όπως επίσης και σε μελλοντικούς αγοραστές αν πουλήσουμε την επιχείρησή μας.

(α) Οποιοδήποτε πρόσωπο που ενδέχεται να επεξεργάζεται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα υπό τις οδηγίες και για λογαριασμό μας.

(β) Έμποροι και λοιποί συνεργάτες.

(γ) Εταιρείες που παρέχουν στην Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. υπηρεσίες, όπως πάροχοι υπηρεσιών συντήρησης ΙΤ, φιλοξενίας ΙΤ, κέντρου εξυπηρέτησης πελατών (Customer Interaction Centre).

(δ) Οποιαδήποτε εποπτική αρχή, όπως κατά περίπτωση απαιτείται από το εκάστοτε ισχύον εποπτικό πλαίσιο.

(ε) Οποιαδήποτε δημόσια ή δικαστική αρχή, εφόσον αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Η Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε., χρησιμοποιούν ένα πλήθος παροχών, υπηρεσιών για τη συνδρομή τους στην παροχή των υπηρεσιών και χρήσεων που αναφέρονται.

Η Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. σε σχέση με την πλειοψηφία των εν λόγω χρήσεων που περιγράφονται ανωτέρω, αποθηκεύει την πλειοψηφία των πληροφοριών σας που περιγράφονται λεπτομερώς ανωτέρω για λογαριασμό της ιδίας.

Παρόλο που η διαβίβαση δεδομένων μέσω του διαδικτύου ή μίας ιστοσελίδας δεν μπορεί να προστατευθεί εγγυημένα από κυβερνοεπιθέσεις (cyber attacks), τόσο εμείς όσο και οι υπεργολάβοι μας και οι συνεργάτες μας εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας, σύμφωνα με τις εφαρμοστές απαιτήσεις περί προστασίας δεδομένων.

Όλες οι πληροφορίες που σας αφορούν αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές δικούς μας ή των υπεργολάβων ή των συνεργατών μας (ή σε ασφαλή έντυπα αντίγραφα) και η πρόσβαση σε αυτές και η χρήση τους υπόκεινται στις πολιτικές και τα πρότυπα ασφαλείας μας (ή ισοδύναμα πρότυπα των υπεργολάβων ή των συνεργατών μας).

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία κατά προτίμηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον γίνεται επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα υποβάλλονται σε επεξεργασία υπό κατάλληλες εγγυήσεις ασφαλείας.

Ορισμένες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ο Καναδάς και η Ελβετία, έχουν ήδη θεωρηθεί επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως χώρες που παρέχουν επαρκές και εφάμιλλο επίπεδο προστασίας δεδομένων. Συνεπώς, η διαβίβαση δεδομένων σε αυτές τις χώρες δεν απαιτεί οποιαδήποτε ειδική άδεια ή συμφωνία.

Σε χώρες για τις οποίες δεν έχει ληφθεί σχετική απόφαση, όπως η Ινδία ή η Ιαπωνία, είτε θα ζητούμε τη συγκατάθεσή σας για τη διαβίβαση είτε θα διαβιβάζουμε τα δεδομένα με βάση τις εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμβατικές ρήτρες που επιβάλλουν αντίστοιχες υποχρεώσεις προστασίας δεδομένων απευθείας στον παραλήπτη, εκτός εάν επιτρέπεται από τους εφαρμοστέους νόμους για την προστασία προσωπικών δεδομένων να προβούμε στις εν λόγω διαβιβάσεις χωρίς την τήρηση αυτών των διατυπώσεων.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τον αντίστοιχο σκοπό επεξεργασίας και οποιονδήποτε άλλο επιτρεπόμενο συνδεδεμένο σκοπό (για παράδειγμα, όπου αφορούν την υπεράσπιση απαίτησης που έχει εγερθεί εναντίον μας). Επομένως, στην περίπτωση που τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για δύο σκοπούς, θα τα διατηρούμε έως ότου ο σκοπός με το μακρότερο χρονικό διάστημα λήξει, αλλά θα σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε για τον σκοπό με το συντομότερο χρονικό διάστημα, μόλις παρέλθει το εν λόγω διάστημα. Πληροφορίες οι οποίες δεν είναι πλέον απαραίτητες, είτε καθίστανται ανεπιστρεπτεί ανώνυμες (και οι πληροφορίες που έχουν καταστεί ανώνυμες μπορεί να διατηρηθούν) είτε καταστρέφονται με ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, τα δεδομένα που σας αφορούν διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλακτικής σας σχέσης με την Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε., μετά τη λήξη αυτής, για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία ότι είναι δυνατό να εγερθούν αξιώσεις από τα συμβαλλόμενα μέρη ή, σε περίπτωση έγερσης αξίωσης, έως την αμετάκλητη επίλυση τυχόν διαφοράς. Ειδικά για τα δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία επεξεργαζόμαστε βάσει της συγκατάθεσής σας (π.χ. για σκοπούς μάρκετινγκ), αυτά τηρούνται από τη λήψη της σχετικής συναίνεσης και έως ότου ανακαλέσετε αυτή.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας στα πρόσωπα που είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσουν για το συγκεκριμένο σκοπό.

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Διασφαλίζουμε τα δεδομένα που σας αφορούν σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία. Για παράδειγμα, τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας χρησιμοποιούνται για την προστασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα κατά αθέμιτης χρήσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής μη εξουσιοδοτημένης επεξεργασίας:

Η πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό εξουσιοδοτημένων προσώπων και για τους συγκεκριμένους σκοπούς.

Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί διαβιβάζονται μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Επιπλέον, τα ευαίσθητα δεδομένα αποθηκεύονται μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Τα συστήματα ΙΤ που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των δεδομένων είναι τεχνικά απομονωμένα από άλλα συστήματα, προκειμένου να εμποδίζεται η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, για παράδειγμα μέσω παράνομης πρόσβασης (hacking).

Επιπλέον, η πρόσβαση στα εν λόγω συστήματα ΙΤ παρακολουθείται σε μόνιμη βάση, προκειμένου να εντοπισθεί και αποτραπεί η παράνομη χρήση σε πρώιμο στάδιο.

 Στην περίπτωση που σας δώσουμε (ή έχετε επιλέξει) κωδικό για την πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα της ιστοσελίδας μας ή σε οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή πύλη, σε εφαρμογές ή σε υπηρεσίες που προσφέρουμε, είστε υπεύθυνοι να τηρείτε τον εν λόγω κωδικό απόρρητο και να συμμορφώνεστε με κάθε διαδικασία ασφαλείας, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει. Σας ζητούμε να μην κοινοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης σε κανένα πρόσωπο.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, διόρθωση/διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, περιορισμό της επεξεργασίας, δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία ή/και να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη φορητότητα των δεδομένων.

Εάν η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, με ισχύ για το μέλλον.

Η Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. θα εξετάσει το αίτημά σας και θα σας απαντήσει εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος ή, λαμβανομένης της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων, εντός προθεσμίας δύο μηνών. Στην περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την χρήση των δεδομένων σας από εμάς ή από την απάντησή μας στην άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, δικαιούστε να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή. Μπορείτε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας επικοινωνώντας με την Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται κατωτέρω:

Τηλ. +30 2810 282361 & +30 2811 103935

Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου Επικοινωνίας Πελατών της Αικατερίνη&Κων/νος Αντωνακάκη Ο.Ε. είναι: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο, 9:00 – 15:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-14:30&17:00-21:00.

Γενικές πληροφορίες: Εάν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, πληροφορίες γενικής φύσεως συλλέγονται αυτόματα. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, στοιχεία όπως το είδος του browser, το λειτουργικό σύστημα ή το domain του παρόχου υπηρεσιών internet που χρησιμοποιείτε. Συλλέγονται αποκλειστικά πληροφορίες, οι οποίες δεν επιτρέπουν την εξαγωγή οποιουδήποτε συμπεράσματος σε σχέση με την ταυτότητά σας. Εξάλλου, αυτά τα στοιχεία παράγονται επίσης κατά την επίσκεψη και οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας στο internet και είναι μία λειτουργία που δεν αφορά ειδικά την ιστοσελίδα της εταιρείας. Αυτού του είδους οι πληροφορίες συλλέγονται αποκλειστικά με ανώνυμο τρόπο και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Όσο καλύτερα καταλαβαίνουμε τι θέλετε, τόσο το γρηγορότερο θα βρείτε τις επιθυμητές πληροφορίες στις ιστοσελίδες μας.

Συνδέσεις με άλλους δικτυακούς τόπους τρίτων: To website μπορεί να περιέχει συνδέσεις με δικτυακούς τόπους τρίτων μερών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια ή το απόρρητο των πληροφοριών που συλλέγονται από αυτές τις τοποθεσίες. Σας συνιστούμε να εξετάσετε τις δηλώσεις πολιτικής απορρήτου που εφαρμόζεται στις ιστοσελίδες τρίτων για να κατανοήσετε πώς συλλέγουν τις πληροφορίες σας.

Ασφάλεια: Η Εταιρεία εφαρμόζει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας από οποιαδήποτε σκόπιμη ή μη παραποίηση, απώλεια, καταστροφή ή πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται και προσαρμόζονται σε τακτική βάση σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Αλλαγές στην πολιτική: Διατηρούμε το δικαίωμα της αλλαγής της παρούσας πολιτικής. Στην περίπτωση αυτή, θα δημοσιεύσουμε μια αναθεωρημένη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων στην ιστοσελίδα μας.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ COOKIES

Τα cookies είναι αρχεία κειμένων που περιλαμβάνουν πληροφορίες, οι οποίες καθιστούν δυνατή την αναγνώριση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών αποκλειστικά από τη διάρκεια της επίσκεψής τους στις ιστοσελίδες μας. Τα cookies αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας και δεν προκαλούν οποιαδήποτε ζημιά σε αυτόν. Τα cookies της δικής μας ιστοσελίδας δεν περιλαμβάνουν οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία για εσάς. Με τα cookies αποφεύγεται η εισαγωγή των δεδομένων πολλές φορές, διευκολύνεται η μεταφορά συγκεκριμένων περιεχομένων και μας βοηθάνε να προσδιορίσουμε τα σημεία των online υπηρεσιών με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Έτσι, μπορούμε, μεταξύ των άλλων, να προσαρμόσουμε την ιστοσελίδα μας στις απαιτήσεις σας. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την χρήση των cookies οποιαδήποτε στιγμή αλλάζοντας τις προτιμήσεις σας στον browser. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη λειτουργία βοήθειας του δικού σας internet browser για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές

ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Η χρήση των πληροφοριών που σας αφορούν, όπως περιγράφεται ανωτέρω, επιτρέπεται βάσει της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τις ακόλουθες νόμιμες προϋποθέσεις:

Έχετε συναινέσει στη χρήση (θα σας δοθεί έντυπο συναίνεσης σε σχέση με οποιαδήποτε τέτοια χρήση και μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας).

Όταν είναι απαραίτητη για τη σύναψη ή την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.

Όταν η χρήση τους είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις έννομες υποχρεώσεις μας.

Όταν η χρήση τους είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των εννόμων συμφερόντων μας και τα συμφέροντά μας υπερισχύουν των δικαιωμάτων σας περί προστασίας δεδομένων (τα έννομα συμφέροντά μας περιλαμβάνουν την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών σχετικών με τα προϊόντα μας).

Όταν είναι απαραίτητη για τη υποστήριξη, άσκηση ή έγερση νομικών αξιώσεων εναντίον σας ή εναντίον τρίτου. Μπορεί να υπάρχουν χρήσεις που επιτρέπονται βάσει άλλων νομικών λόγων. Στην περίπτωση αυτή, θα προσδιορίζουμε τη νομική βάση και θα σας ενημερώνουμε το συντομότερο δυνατό από τη στιγμή που θα λάβουμε γνώση της νέας αυτής βάσης επεξεργασίας.

 Η νομική βάση στην οποία βασίζεται η επεξεργασία κάθε χρήσης των δεδομένων σας αναφέρεται δίπλα σε κάθε σκοπό επεξεργασίας.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Το antonakaki-optics.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Tο antonakaki-optics.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

4. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα

Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιονδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα , χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

5. Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση των προϊόντων μπορεί να γίνει με απόλυτη ασφάλεια με τους τρείς παρακάτω πρόπους:

I.Τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς με όνομα δικαιούχου ΑΙΚ & ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ Ο.Ε :

EUROBANK:
αριθμός λογαριασμού : 0026.0276.26.0200897527
ΙΒΑΝ: GR4202602760000260200897527                                                                     

ALPHA BANK:
αριθμός λογαριασμού : 664002002012965
ΙΒΑΝ: GR07 0140 6640 6640 0200 2012 965

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΙΒΑΝ: GR34 0171 9120 0069 1214 5722 854

II. Με αντικαταβολή, δίνοντας το οφειλόμενο ποσόν κατευθείαν στον ταχυμεταφορέα.

ΙΙΙ. Με χρήση πιστωτικών καρτών στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank e-commerce.

IV. Μέσω Pay-Pal με απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές.

6. Αποστολές προϊόντων

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για παραγγελίες άνω των 39€

Με την ACS και παράδοση σε όλες της περιοχές της Ελλάδας, η αποστολή είναι Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 39€. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε τηλεφωνικά πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας και σας αποστέλλεται με SMS στο κινητό σας ο κωδικός αποστολής του δέματός σας ώστε να μπορέσετε να το αναζητήσετε από την εταιρεία μεταφοράς. Σε περίπτωση που το τηλέφωνό σας δεν απαντά ενδέχεται η παραγγελία σας να καθυστερήσει να παραδοθεί, μέχρι να γίνει επικοινωνία μαζί σας.

Χρεώσεις αποστολών εντός Ελλάδος για αγορές <39€:

Γενική χρέωση ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής και τρόπου αποστολής, 3,00€ ανά παραγγελία και για επιλογή εξόφλησης με αντικαταβολή, επιπλέον χρέωση 2,50€.

Χρεώσεις αποστολών στην Κύπρο ανεξαρτήτου ποσού:

Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ ταχυδρομείο και πληρωμή με Τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα, PayPal, 10,00€ ανά παραγγελία.

Αποστολή με DHL και πληρωμή με Τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα, PayPal, αντικαταβολή 19,00€ ανά παραγγελία.

7.Eπιστροφές προϊόντων,  υπαναχώρηση, ακύρωση παραγγελίας

Ι. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που κάνατε την παραγγελία. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής του δέματος με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε, είτε με ταχυδρομείο είτε με Courier. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα νόμιμα παραστατικά (δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο πώλησης ή απόδειξη λιανικής πώλησης) και τη συσκευασία που συνόδευαν το προϊόν, καθώς επίσης και τα δώρα που το συνοδεύουν (καθαριστικό σπρέυ και πανάκι). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΙΙ. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας για αγορά προϊόντος που έχει λάβει χώρα μετά τη συμπλήρωση της αντίστοιχης εντολής αποστολής προς τη μεταφορική εταιρία, επιβαρύνεστε με το αναφερόμενο στην παράγραφο Ι ποσό αποστολής του δέματος. Η ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να γνωστοποιείται υποχρεωτικά μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. 

ΙΙΙ. Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, ακύρωσης παραγγελιών ή από μέρους σας άρνησης παραλαβής του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία, υποχρεούστε για φορολογικούς λόγους-να μας γνωστοποιήσετε μέσω υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 τους λόγους επιστροφής, ακύρωσης ή άρνησής σας .

IV. Έχετε δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας μέσα σε 6 ώρες από την έγκριση της παραγγελίας σας, η ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να γίνει γραπτώς μέσω email.

V. Δεν γίνονται αλλαγές στα προϊόντα προσφορών (>50%) και ειδικών παραγγελιών, σε φακούς επαφής, ούτε επιστρέφονται χρήματα. Στις περιπτώσεις αλλαγής, το κατάστημά μας σας προτείνει προϊόντα ίσης χρηματικής αξίας με αυτά που επιθυμείτε να αλλάξετε.

8. Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.antonakaki-optics.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

9. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.antonakaki-optics.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

10. Προσφορές

Οι προσφορές των προϊόντων ισχύουν μόνο για on-line και τηλεφωνικές παραγγελίες.

11.  Εγγύηση γυαλιών

Η παρούσα εγγύηση καλύπτει ελαττώματα στα υλικά ή την κατασκευή των γυαλιών σας για την ως άνω χρονική περίοδο από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς. Καλύπτει δηλαδή μέρη τους σκελετού, βραχίονες, φακούς σκελετό. Τυχόν ελαττώματα των ως άνω υλικών κατά το χρόνο που διαρκεί η εγγύηση , θα επισκευάζονται ή θα αντικαθιστώνται δωρεάν. Τα γυαλιά που χρήζουν επισκευής θα πρέπει να συνοδεύεται από την εγγύησή του , η οποία θα φέρει απαραιτήτως  τη σφραγίδα του πωλητή, τον κωδικό και την ημερομηνία αγοράς του ωρολογίου.

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ φθορές ή χτυπήματα που έχουν προκληθεί με υπαιτιότητα του πελάτη-αγοραστή στα εξωτερικά μέρη του γυαλιού (κρύσταλλα-φακοί, βραχίονες, σκελετό).

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ζημιές που προκλήθηκαν από εσφαλμένη χρήση του προϊόντος ή μη ορθή εφαρμογή των οδηγιών χρήσης που αναφέρονται στο συνοδευτικό βιβλίο της κατασκευάστριας εταιρίας, από έλλειψη προσοχής , ατύχημα ή συνηθισμένη φθορά, επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο άτομο, καθώς και βλάβες από χρήση χημικών (οινόπνευμα, ασετόν, άζαξ, διαλυτικά κτλ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή φθοράς των επιστρώσεων στους φακούς των γυαλιών σας ΔΕΝ πρέπει να εκθέτουμε τα γυαλιά σε υψηλές θερμοκρασίες (τζάκι, άνοιγμα φούρνου, κατσαρόλας με ατμό, σάουνα). Όταν τα γυαλιά έχουν σκόνη να τα ξεπλένουμε πρώτα με χλιαρό νερό και έπειτα να τα σκουπίζουμε με μαλακό και καθαρό πανί-χαρτομάντιλο.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password