Η ιστορία της επιχείρησης ξεκίνησε το 1973 όταν ο Παντελής Αντωνακάκης εγκαινίασε το κατάστημα ''οπτικά Αντωνακάκη''. Μέσα σε 5 δεκαετίες κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με ειλικρίνεια και ποιότητα υπηρεσιών. Σήμερα η δεύτερη γενιά, Κατερίνα και Κώστας εξελίσσουμε την πορεία της οικογενειακής επιχείρησης συνδυάζοντας την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, με τις σπουδές μας στην οπτική - οπτομετρία σε Ελλάδα και εξωτερικό και με την βοήθεια μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Προτεραιότητά μας ήταν και είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελο!


Η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων και οι σπουδές μας στον κλάδο της οπτικής και οπτομετρίας μας καθιστούν ικανούς να σας προσφέρουμε:

1. Τους πιο τεχνολογικά εξελιγμένους οφθαλμικούς φακούς: ESSILOR, HOYA, ZEISS, RODENSTOCK, KODAK, NIKON.

2. Εγγύηση ποιότητας κατασκευής και εφαρμογής και των πιο απαιτητικών συνταγών, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα αυτόματης κοπής.

3. Εμπειρία στην εφαρμογή πολυεστιακών φακών με επιτυχία στην προσαρμογή.

4. Εγγύηση χαμηλής τιμής. Ποικιλία προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με ευκολίες πληρωμής(έως 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα). Συμβεβλημένοι με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

5. Δυνατότητα παράδοσης των γυαλιών σας σε 1 ώρα (x-press vision) στο 90% των συνταγών.

6. Άμεση επισκευή των γυαλιών σας και συντήρηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΥΑΛΙΩΝ

Με τη νέα μας υπηρεσία επισκευής και συντήρησης των γυαλιών σας απολαμβάνετε τα γυαλιά σας χωρίς να φοβάστε μην χαλάσουν, μιας και εμείς αναλαμβάνουμε άμεσα χωρίς καμία χρέωση και για έναν ολόκληρο χρόνο, την επισκευή και τη συντήρησή τους όποιαδήποτε στιγμή και με όποια συχνότητα εσείς θέλετε. Φορέστε λοιπόν παντού τα γυαλιά* σας και απολαύστε τις ηλιόλουστες ημέρες με τη μέγιστη προστασία. #ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΟΥ

 *Τα προϊόντα που αγοράζετε από τα οπτικά Αντωνακάκη είναι αυθεντικά μιας και συνεργαζόμαστε άμεσα με τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να είναι σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων αλλά και την υποστήριξη τους σε ανταλλακτικά.

ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ BONUS 4U

Η νέα μας κάρτα BONUS 4U  σας επιβραβεύει με πόντους για κάθε αγορά γυαλιών ηλίου και οράσεως, οθφαλμικών φακών, φακών επαφής και υγρών φακών επαφής και μπορείτε τους εξαργυρώσετε όπως εσείς θέλετε με αγορές απο το κατάστημά μας.

NAUTILUS VIRTUAL REALITY

Ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία εικονικής πραγματικότητας Nautilus, ένα πρωτοποριακό σύστημα παρουσίασης των οφθαλμικών φακών της εταιρείας Essilor. Ελάτε στο κατάστημά μας για μια παρουσίαση εντελώς δωρεάν. Δείτε πως βλέπετε μέσα από πολυεστιακά γυαλιά, μέσα από φωτοχρωμικούς φακούς αλλά και Polarized φακούς. Δείτε επίσης πως λειτουργούν οι επιστρώσεις των φακών και πως βελτιώνουν την όρασή σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΑΚΩΝ

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις νέες σειρές οφθαλμικών φακών που θα βρείτε διαθέσιμες στο κατάστημά μας:

1) Ήρθε η ώρα να αλλάξετε φακούς στα γυαλιά σας. Οι οφθαλμικοί φακοί με επιστρώσεις MICRO σας προσφέρουν μέγιστη διάυγεια και προστασία από τις ενοχλητικές επιπτώσεις της καθημερινής χρήσης των γυαλιών σας. Τέρμα στις δαχτυλιές, τέρμα στις θαμπάδες, τέρμα στη σκόνη και τις γρατζουνιές! Επιτέλους καθαρή όραση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού! Στα οπτικά Αντωνακάκη, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

2)Νέοι φακοί Blue light filter ειδικοί να αποκόπτουν το μπλε φώς που βρίσκεται στο LED φωτισμό, στις ηλεκτρονικές συσκευές όπως H/Y, tablets, smartphones και στους λαμπτήρες φθορισμού αποτρέποντας την οπτική κόπωση, τα κόκκινα ερεθισμένα μάτια και τους πονοκεφάλους που προκαλούνται από την πολύωρη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών.

3)Νέοι πολυεστιακοί φακοί ψηφιακής κοπής με ευρύ πεδίο όρασης και γρήγορη προσαρμοστικότητα. Τα οπτικά Αντωνακάκη θέλοντας να σας παροτρύνουν να δοκιμάσετε και εσείς τα νέα αυτά πολυεστιακά γυαλιά και να πετάξετε τα 2 ζευγάρια γυαλιών που σας ταλαιπωρούν σας δίνουν 6 μήνες εγγύηση προσαρμογής. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να τα συνηθίσετε σας τα αντικαθιστούμε με 2 ζεύγη, μακρινά και κοντινά χωρίς καμία χρέωση! Τα μόνα με εγγύηση προσαρμογής και σε προσιτή τιμή. Αξίζει να τα δοκιμάσετε!


ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ

Προστατεύω τα γυαλιά μου και τους φακούς τους για να εχω καλύτερη ποιότητα όρασης και να τα κρατήσω περισσότερο…

1. ΔΕΝ τα τοποθετώ στο κεφάλι μου γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν ή χαλάσει η φόρμα τους.
2. ΔΕΝ τα αφήνω σε μέρη με υψηλή θερμοκρασία (όπως αυτοκίνητο που είναι εκτεθειμένο στον ήλιο, μέσα σε σάουνα και υδρατμούς) γιατί μπορεί να παραμορφωθεί ο σκελετός και οι φακοί.
3. ΔΕΝ τα καθαρίζω με οινόπνευμα, ασετόν ή άλλες χημικές ουσίες
4. Τα βγάζω πάντα και με τα δύο μου χέρια και τα φυλλάζω στη θήκη τους.
5. Όταν αντιληφθώ κακή εφαρμογή, ενόχληση ή ζημιά τα πηγαίνω στον οπτικό μου.


ΟΦΘΑΛΜΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ

1. Σκουπίζω τους φακούς μου πάντα με ειδικά καθαριστικά που μου δίνει ο οπτικός μου (πανάκια, αντιστατικά μαντιλάκια, σπρέι).
2. ΔΕΝ αφήνω τους φακούς εκτεθειμένους σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 60ºC (όπως σε αυτοκίνητο που είναι εκτεθειμένο στον ήλιο, μπροστά σε τζάκι, ανοίγοντας το φούρνο ή την κατσαρόλα, σάουνα ή γενικά ατμούς) γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ραγίσματα ή παραμορφώσεις στις επιστρώσεις.
3. Αποφεύγω την επαφή των φακών με απορρυπαντικά και διάφορα χημικά (όπως lack μαλλιών, ασετόν κτλ.) γιατί αλλοιώνουν και καταστρέφουν τις επιστρώσεις.
4. Προσοχή! Όταν οι φακοί μου μαζέψουν σκόνη πρέπει να τους ξεπλύνω πρώτα με νερό ή ειδικό υγρό και μετά να τα σκουπίσω με το καθαρό πανάκι τους και ΟΧΙ με την μπλούζα μου ή άλλο πανί.


ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

1. Πλένω πάντα τα χέρια μου πριν αγγίξω τους φακούς μου.
2. Χρησιμοποιώ πάντα καινούρια ποσότητα διαλύματος κάθε μέρα που αποθηκεύω τους φακούς μου.
3. Κλείνω καλά το μπουκάλι του διαλύματος μετά από κάθε χρήση
4. Επικοινωνώ πάντα με τον εφαρμοστή μου αν κοκκινίσουν τα μάτια μου, νοιώθω ευαισθησία στο φως και ενοχλήσεις.
5. ΔΕΝ χρησιμοποιώ νερό βρύσης για να πλύνω τους φακούς ή τη θήκη τους.
6. ΔΕΝ φοράω τους φακούς μου αν τα μάτια μου είναι κόκκινα ή νοιώθω ενοχλήσεις.
7. ΔΕΝ αποθηκεύω τους φακούς μου σε φυσιολογικό ορό (δεν πρόκειται να απολυμανθούν)
8. Πρώτα τους βάζω και μετά βάφομαι και πρώτα τους βγάζω κ μετά ξεβάφομαι.
9. Προσέχω πολύ όταν βάζω lack μαλλιών γιατί αν πέσει πάνω στους φακούς αλλοιώνει τη σύσταση τους.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password