• -17,00 €
FISHER_PRICE_FPS_087_VLT

FISHER PRICE FPS 087 VLT

72,00 €
55,00 € Κερδίστε 17,00 €
με ΦΠΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ

Κοκάλινος παιδικός εύκαμπτός μωβ σκελετός από καουτσούκ σε οβάλ σχήμα με γκρι πολωτικούς UV400 φακούς με μωβ καθρέπτη, κατάλληλος για παιδιά ηλικίας 4-7.

Μέγεθος 42-18-120. Θέλεις βοήθεια για το μέγεθος; Δες εδώ

Διαθέσιμο-ετοιμοπαράδοτο
Ανέπαφη παράδοση
Εγγύηση γνησιότητας
Εξόφληση σε έως 3 άτοκες δόσεις 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΜΕΓΕΘΟΣ: 42
Ποσότητα
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  Security policy

Ασφαλής πληρωμή με PayPal ή πιστωτική κάρτα.

  Delivery policy

Άμεση αποστολή με ACS σε όλη την Ελλάδα.

  Return policy

Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών.

 

Το 1930 ο Herm Fisher σκέφτηκε ότι ο κόσμος χρειάζεται καλύτερα παιχνίδια. Παιχνίδια που θα αναπτύσσουν τη φαντασία, θα κάνουν κάτι καινούριο, θα προκαλούν έκπληξη και θα είναι διασκεδαστικά. Έτσι, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε συνέχεια περισσότερα στις οικογένειες με μικρά παιδιά. Να ενθαρρύνουμε τα μωρά να κάνουν το πρώτο τους βήμα. Να βλέπουμε τη χαρά των μικρών παιδιών όταν ανακαλύπτουν κάτι καινούριο. Να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά σε νέες γενιές. Η νέα σειρά γυαλιών ηλίου της εταιρείας εμπνευσμένη από τις αξίες της μας παρουσιάζει τη νέα βρεφική συλλογή γυαλιών ηλίου με ελαστικούς, εύκαμπτους και άθραυστους σκελετούς από καουτσούκ, ασφαλείας με υποαλλεργικά υλικά και βαφές. Οι φακοί είναι πολωτικοί και απορροφητικοί από τις υπεριώδης ακτίνες του ήλιου.

Τα προϊόντα που αγοράζετε από τα οπτικά Αντωνακάκη είναι αυθεντικά μιας και συνεργαζόμαστε άμεσα με τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να είναι σίγουροι για τη γνησιότητα των προϊόντων αλλά και την υποστήριξη τους σε ανταλλακτικά.

FP21087VLT

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Γυαλιά ηλίου
Φύλο
Παιδικά
Υλικό
Καουτσούκ
Σχήμα
Οβάλ
Χρώμα
Μωβ
Εφαρμογή
Μικρά πρόσωπα
Φακός
Οργανικός
Στυλ
Ρετρό
Ιδιότητα φακού
Πολωτικός
Ηλικία
4 - 7

No customer reviews for the moment.

Μπορεί να σας αρέσει

WINX WXS 015 SKY

Κανονική τιμή 69,00 € -18,00 € Τιμή 51,00 €
Κοκάλινος παιδικός τιρκουάζ σκελετός από καουτσούκ σε σχήμα τετράγωνο με καφέ πολωτικούς   UV400 γαλάζιο καθρέπτη φακούς, κατάλληλος για παιδιά...

WINX WXS 015 CYC

Κανονική τιμή 69,00 € -18,00 € Τιμή 51,00 €
Κοκάλινος παιδικός έντονο ροζ  σκελετός από καουτσούκ σε σχήμα τετράγωνο με καφέ πολωτικούς   UV400 μπλε καθρέπτη φακούς, κατάλληλος για παιδιά...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password