ACUVUE® OASYS with Transitions™

person Posted By: Αντωνακάκης Κωνσταντίνος list In: Φακοί επαφής On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1930

Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Φακό Επαφής ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™, ο 1ος στο είδος του φακός επαφής που προσαρμόζεται συνεχώς στο μεταβαλλόμενο φως. Επιπλέον, γνωρίζατε ότι αυτός ο φακός είναι μία από τις καλύτερες εφευρέσεις για το 2018 σύμφωνα με το TIME;

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ACUVUE® OASYS WITH TRANSITIONS™ LIGHT INTELLIGENT TECHNOLOGY™

Ο ACUVUE® OASYS with Transitions™ προσαρμόζεται γρήγορα και συνεχώς εξισορροπώντας την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται στο μάτι τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, φιλτράρει το μπλε φως και εμποδίζει τις επιβλαβείς UV ακτίνες.

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  • Αυτός ο φακός επαφής έχει κατασκευαστεί με Transitions™ Light Intelligent Technology™ για να μειώσει την ενοχλητική επίδραση του φωτός στα μάτια.
  • Μειώνει τα φωτοστέφανα και τις ακτίνες τη νύχτα και παρέχει οξεία, καθαρή όραση.
  • Ο ACUVUE® OASYS with Transitions™ βοηθάει στην επανάκτηση της όρασής σας έως 5 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από το έντονο φως.

ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ

Περίπου 2 στα 3 άτομα αναφέρουν ότι ενοχλούνται από το φως. Οι περισσότεροι από αυτούς (ποσοστό 94%) προσπαθούν να το διαχειριστούν.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password