PUREVISION 2 FOR PREBYOPIA

PUREVISION 2 FOR PREBYOPIA Μηνιαίοι πολυεστιακοί φακοί επαφής 3 φακοί

35,00 €
με ΦΠΑ

 Ο σχεδιασμός 3 ζωνών προοδευτικά μεταβαλλόμενης ισχύος (3-Zone Progressive Design) προσφέρει εξαιρετική όραση σε όλες τις αποστάσεις, κοντά, μακριά και παντού στο ενδιάμεσο.

Παράδοση σε 10-15 ημέρες

*Για την παραγγελία τους βάλτε στο καλάθι αγορών την ποσότητα και στις σημειώσεις αναφέρετε του βαθμούς της συνταγής.

Ποσότητα
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Security policy

Ασφαλής πληρωμή με PayPal ή πιστωτική κάρτα.

  Delivery policy

Άμεση αποστολή με ACS σε όλη την Ελλάδα.

  Return policy

Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών.

Purevision2 for Presbyopia

Οι φακοί επαφής PureVision2 For Presbyopia προσφέρουν διαύγεια εκεί που μετράει - στον πραγματικό κόσμο.  Μήπως κουράζεστε κοιτώντας την οθόνη του smartphone, του tablet ή του laptop σας;  Ακόμα και εάν έχετε αποκτήσει πρεσβυωπία, μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε φακούς επαφής, αντί να χρησιμοποιείτε γυαλιά ανάγνωσης. Οι φακοί επαφής PureVision2 For Presbyopia σας προσφέρουν καθαρή και διαυγή όραση τόσο στις κοντινές, όσο και στις ενδιάμεσες και μακρινές αποστάσεις, στις καθημερινές σας απαιτήσεις.  Διαθέτουν επίσης λεπτα στρογγυλεμένα άκρα για φυσική αίσθηση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.    

Ο κρυσταλλοειδής φακός των ματιών σας, με την πάροδο του χρόνου σκληραίνει και χάνει την ελαστικότητά του.  Εξαιτίας της απώλειας της ελαστικότητας, τα μάτια σας αδυνατούν να προσαρμοστούν κατάλληλα σε κοντινά αντικείμενα. Οι φακοί επαφής PureVision2 For Presbyopia διαθέτουν ένα σχεδιασμό που επιτρέπει στα μάτια σας να εστιάσουν και προσφέρει καθαρή και διαυγή όραση σε όλες τις αποστάσεις.

 

Πως λειτουργεί
O φακός διαθέτει ένα σχεδιασμό 3 ζωνών προοδευτικά μεταβαλλόμενης ισχύος (3-Zone ProgressiveTM) που βελτιώνει την κοντινή και την ενδιάμεση όραση ενώ εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική μακρινή όραση.

ΦΑΚΟΣ

  • Μακρινή όραση - Για την οδήγηση και την παρακολούθηση παρουσιάσεων από το πίσω μέρος της αίθουσας
  • Ενδιάμεση Όραση - Για να βλέπετε καθαρά την οθόνη του υπολογιστή σας
  • Κοντινή Όραση - Για ανάγνωση και χρήση των ψηφιακών συσκευών σας

 

 

Συμβουλευτείτε τον ειδικό φροντίδας της όρασής σας για να δείτε αν οι PureVision2 For Presbyopia είναι κατάλληλοι για εσάς. Είναι εγκεκριμένοι για καθημερινή, παρατεταμένη και συνεχή εώς 30 ημέρες χρηση.* Συμβουλευτείτε τον εφαρμοστή σας αν οι φακοί παρατεταμένης χρήσης ενδείκνυνται για εσάς.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ

  • Σχεδιασμένοι για εξαιρετική όραση – Ο σχεδιασμός 3 ζωνών προοδευτικά μεταβαλλόμενης ισχύος (3-Zone Progressive Design) προσφέρει εξαιρετική όραση σε όλες τις αποστάσεις, κοντά, μακριά και παντού στο ενδιάμεσο
  • Λεπτά, στρογγυλεμένα άκρα– προσφέρουν φυσική αίσθηση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας
  • Σχεδιασμένοι για ευελιξία – εγγεκριμένοι για παρατεταμένη χρήση εώς 30 ημέρες.
PUR2MUL

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Φακοί επαφής
Διάρκεια χρήσης
Μηνιαίοι

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password